Læsekreds

Læsekredsen mødes en gang om måneden kl. 19.30 til 21 i konfirmandstuen. Hver gang drøftes en læst bog over en kop kaffe og der udleveres en ny bog som introduceres. Alle er hjertelig velkommen til at deltage.

Tirsdag den 21. marts, tirsdag den 25. April, tirsdag den 23. maj

Tænkepause

Onsdag den 22. marts kl. 17.00 i Ingstrup Kirke

Hverdagen kan være fyldt godt op med mange gøremål, og hverdagen kan være tom og uden mening eller indhold. Der kan være mange grunde til, at vi kan have behov for at stoppe op af og til – få en tænkepause, og bryde hverdagens mønstre, og få hvilet kroppen og sindet for en stund.

Påskevandring

2. Påskedag d. 17. april fra Hune kirke til Alstrup kirke.

Har du mod på at gå mellem 8 og 10 km. af den nye hærvejsrute, så er dette måske noget for dig:

Arrangementet starter i Hune kirke kl. 15 med en kort andagt. Herefter går vi på hærvejsstien til Alstrup kirke som fra gammel tid netop var en valfartskirke. I Alstrup slutter vi af med en gudstjeneste kl. 18 ved sognepræst Kristian Gram Schjoldager. Undervejs vil der være pauser, og mulighed for at få vand og frugt. Efter Gudstjenesten venter der en bus, med tilbud om at køre vandrerne tilbage til Hune kirke.

På Gensyn

Præsterne i fire pastorats samarbejdet

Sogneudflugt

Sogneudflugt lørdag den 6. maj til Viborg

Dagens program:

Afgang kl. 09.00 fra Ingstrup kirke (pga. vejarbejde på Hovedgaden) og 10  min senere fra det gl. plejehjem i V. Hjermitslev.

kl. 11.00 Guidet by vandring (det vil være muligt at sidde på en cafe, hvis man ikke kan gå hele turen)

Kl. 12.30.Middag på Restaurant Brændegården som ligger ved søerne i Viborg. Der er  mulighed for en lille gåtur langs søen inden eller efter maden.

ca. kl. 14.30 Besøg i domkirken uden guide.

Eftermiddagskaffen indtages på hjenmturen i denne skønne danske natur ved Aggersund.

Forventet hjemkomst ca. kl. 18.00

Pris 200 kr.

Tilmeldingsfrist og betaling senest tirsdag den 18. april på Mejeriet i Ingstrup, hos Købmanden i V. Hjermitslev eller på tlf. 98884636 til Ingalise Pakula.

På Gensyn

Ingstrup efterløns- og pensionistforening og Ingstrup menighedsråd.