Læsekreds

Læsekredsen mødes en gang om måneden kl. 19.30 til 21 i konfirmandstuen. Hver gang drøftes en læst bog over en kop kaffe og der udleveres en ny bog som introduceres. Alle er hjertelig velkommen til at deltage.  

Tirsdag den 26.9. - 24.10. - 21.11. - 16.1. - 27.2. - 20.3. - 17.4.   

Aftensang i Ingstrup kirke

Onsdage d. 5.7 og 19.7 kl. 20.30 i

Kom og nyd en stille aften i kirken, hvor vi synger sommerens glade og vemodige sange og synger solen ned.

Aftenerne ledes af organist Tove Sørensen.

 

Koncert/foredrag med Michael Vesterskov.

Lørdag den 5. august kl. 16

I anledning af Ingstrup bogfestival afholdes der i Ingstrup kirke lørdag den 5. august kl. 16 en kombineret koncert og foredrag. Michael Vesterskovs vil tage udgangspunkt i egne bøger ”En sangskrivers søgen efter det dybe smil” og "I lænestolens dybe stille ro". Det er beretninger med udgangspunkt i egne oplevelser og rejser i kunstens og fodboldens verden, fortalt igennem sange, humor, underfundighed og eftertænksomhed.

Entre 50 kr.

Projekt dåbsklude

Dåbsklude er strikket i bomuldsgarn og har et kristent motiv og det er meningen at forældre efter dåben får dåbskluden med hjem som et varigt minde.

At strikke dåbsklude har flere formål. At give en gave fra menigheden til forældre/barn, og ikke mindst at skabe socialt samvær blandt strikkeglade. 

Du inviteres derfor til Strikkecafe lørdag den 19. august kl.10-13 i kirkeladen Hune.

Sognepræst Anette Udmark vil orientere om projektet, og kort gennemgå dåbsmotiverne, man kan vælge at strikke. Dernæst er det vort håb i udvalget, at vi ud fra jer der kommer, kan få startet lokale grupper op i vore sogne.

Det eneste du skal medbringe er pinde i størrelse 2.5 og 3. Garn og mønster får du hos os.

Anni Christensen, Jetsmark

Anne-Grethe Saksager, Hune

Anette Udmark, Ingstrup

Tænkepause

Onsdag den 31.8 kl. 17.00 i Ingstrup Kirke

Hverdagen kan være fyldt godt op med mange gøremål, og hverdagen kan være tom og uden mening eller indhold. Der kan være mange grunde til, at vi kan have behov for at stoppe op af og til – få en tænkepause, og bryde hverdagens mønstre, og få hvilet kroppen og sindet for en stund.

Den fremtidsgodkendte folkekirke

Lørdag den 16.9 kl. 10-16 i Lunden i V. Hjermitslev

ved Birgitte Kragh Engholm

”Hvis folkekirken også i fremtiden skal bevare sin position som folkets kirke, må den ruste sig til fremtiden og forsøge at lytte højere til hvad moderne mennesker i fremtiden vil efterspørge, hvilke behov, forventninger og ønsker de har til deres kirke, og hvad der giver mening for dem”, ”, Sådan siger Birgitte Kragh Engholm, sognepræst og forsker i folkekirkens fremtid, der denne dag vil komme og holde en visions- og debat dag med og for de 4 Hvetbo pastorater.

Tilmelding til Jetsmark kirkekontor v. Karen Sørensen senest den 11.9 på tlf.98247136 / mail til: kaso@km.dk / sms: 51741314   

Høstgudstjeneste og frokost

Søndag den 10.9 kl. 10.30 - 14 

Traditionen tro vil vi fejre at endnu en sommer er ved at gå på hel og høsten er ved at være i hus. Man er velkommen til at tage lidt med fra sin have eller mark til høstauktionen, overskuddet går til et velgørende formål.

Pris for frokosten 20 kr.   

Koncert med Jens Peters Kvartet i V. Hjermitslev kirke

Onsdag den 4. oktober kl.19

Her bliver der mulighed for at opleve ny og ældre kirkemusik og salmer i swingende og lytte venlige versioner. I programmet indgår også fællessalmer og sange.

Jens Peters Kvartet har bl.a. specialiseret sig i at levere musik til gudstjeneste og kirkemusik med utraditionelle iklædninger. Musikken er hentet fra det rytmiske musikunivers, og er udført på mange forskellige instrumenter eks. en samba for kirkeorgel, saxofon, violin og trommer, eller som traditionelt jazzband med saxofon, klaver, bas og trommer, der spiller til salmerne.

Jens Peters Kvartet består af Jens Nielsen, violin, sang og bas, Peter Lindhardt Toft, orgel og klaver, Ole Hjermitslev, trommer og percussion, og Karen Grarup, sang og percussion

Tænkepause

Onsdag den 25. oktober kl. 17.00 i V. Hjermitslev Kirke

Hverdagen kan være fyldt godt op med mange gøremål, og hverdagen kan være tom og uden mening eller indhold. Der kan være mange grunde til, at vi kan have behov for at stoppe op af og til – få en tænkepause, og bryde hverdagens mønstre, og få hvilet kroppen og sindet for en stund.

Halloween

For børn og barnlige sjæle

Onsdag den 1.11 kl. 17 i V. Hjermitslev kirke.

Efter en kort børnevenlig gudstjeneste kører vi i lunden,

hvor vi skal have mudder og orme og lege i hallen.

Husk at klæde dig ud (men man må også meget gerne være en sød engel)