Minikonfirmanderne

Minikonfirmand er et tilbud fra folkekirken om dåbsoplæring til alle børn i 3. klasse.

Formålet er at gøre dem mere kendt med kristendommen og kirken. Dette vil ske gennem bibelfortælling, snak, besøg i kirken, leg og kreative aktiviteter. Der bliver også lidt at spise og drikke hver gang! Det er rart og hyggeligt at gå til minikonfirmand.

Alle elever i 3. klasse er velkomne til minikonfirmand, uanset om man er døbt eller ej. Det er heller ingen betingelse, at du herefter også skal vælge at gå til konfirmandforberedelse i 7. klasse.

Tid: tirsdage, kl. 14.00-15.45 i Ingstrup Præstegård og/eller Ingstrup Kirke. Fra den 1. uge i september til 1.s søndag i advent.

Nyt hold starter op igen i september 2017.

Tilmelding: karenmvolesen@hotmail.com eller ring/send en SMS til 61222954, også hvis I har spørgsmål

Minikonfirmandernes aktiviteter - ude og inde

Aktiviteter i konfirmandstuen
Anette svarer på de mange spørgsmål den dag