Læsekreds

Læsekredsen mødes en gang om måneden kl. 19.30 til 21 i konfirmandstuen. Hver gang drøftes en læst bog over en kop kaffe og der udleveres en ny bog som introduceres. Alle er hjertelig velkommen til at deltage.

Tirsdag den 26.9. - 24.10. - 21.11. - 16.1. - 27.2. - 20.3. - 17.4.

Sognekor

Holder du af at synge og vil du gerne være med i et hyggeligt fællesskab, er du velkommen til at deltage i sognekoret. Sognekoret er et lejlighedskor der mødes 5-6 gange og øver sange til arrangementet syng julen ind den 10.12.

Koret er både for unge og voksne og ledes af organist Tove Sørensen.

De mødes følgende tirsdage kl. 16.30-18 i Konfirmandstuen: 31.10 - 7.11 - 21.11 - 28.11 - 5.12.

Vil du strikke dåbsklude?

Kunne du tænke dig at være med i et fællesskab hvor der strikkes dåbsklude til sognets børn, så er du velkommen til at kontakte Lene Thiel for ydereligere information og udlevering af garn og opskrifter på tlf. 26116481 eller mail lenethiel@ofir.dk.

Tænkepause

Onsdag den 25. oktober kl. 17.00 i V. Hjermitslev Kirke

Hverdagen kan være fyldt godt op med mange gøremål, og hverdagen kan være tom og uden mening eller indhold. Der kan være mange grunde til, at vi kan have behov for at stoppe op af og til – få en tænkepause, og bryde hverdagens mønstre, og få hvilet kroppen og sindet for en stund.

Halloween

For børn og barnlige sjæle

Onsdag den 1.11 kl. 17 i V. Hjermitslev kirke.

Efter en kort børnevenlig gudstjeneste kører vi i lunden,

hvor vi skal have mudder og orme og lege i hallen.

Husk at klæde dig ud (men man må også meget gerne være en sød engel)

Julekoncert

Søndag d. 17. december kl. 19, besøger Den Unikke Trio Ingstrup kirke med deres stemningsfulde og glade julerepertoire. Trioen består af Tina Siel, sang, Tine Lilholt på harpe og pianist Knud-Erik Thrane

Koncerten varer ca. 70 minutter og indeholder både danske, svenske, norske og engelske julesange og salmer. Der vil også blive lagt op til fællessang med nogle af julens bedste sange og salmer.

Glæd jer til denne koncert og tag en glad julestemning med hjem.

Entre: 75kr.