Læsekreds

Læsekredsen afholdes i perioden september-november og januar-april den tredje tirsdag i måneden fra kl.19.30 - ca. 21.30 I Ingstrup Bogbrugs

Har du lyst at deltage er du velkommen til at kontakte Inge Møller, Molleringstrup@gmail.com eller ringe på 42255429

2. Påskedag: Påskevandring fra Saltum til Ingstrup kirke. Kl. 14.30-19

Vi starter i Saltum kirke kl. 14.30 med en kort andagt, dernæst går vi over Ejersted ud til sti 100 som vi følger nord på over Kettrup Bjerge, Ørnbjerg og Kettrup kirketomt for at ende ved Ingstrup kirke. Vi slutter vandringen med at holde gudstjeneste sammen kl. 18. Undervejs vil der være pauser, og mulighed for at få vand og frugt. Efter Gudstjenesten venter der en bus som kan kører vandrerne tilbage til Saltum kirke. Vandringen er på ml. 8 og 12 km.

Filmaften

Læsekredsen Ingstrup/V.Hjermitslev menighedsråd inviterer alle der har tid og lyst til den berømmede filmforevisning fra 2017

”Darkest Hour”

Tirsdag den 19. Marts kl. 10.00 i Pandrup Kino

Entre: 30 kr. (Betales ved indgangen)

Filmen 'Darkest Hour' er et historisk drama om Storbritanniens legendariske premierminister, Winston Churchill, som står over for den vanskeligst tænkelige opgave.

'Darkest Hour' er præcist, hvad titlen antyder: En autentisk beretning af den mørkeste stund i Storbritanniens historie, hvor enhver beslutning kan være katastrofal, og landets fremtid balancerer på en knivsæg.

Engelske Gary Oldman portrætterer statsmanden i en rolle, der har indbragt skuespilleren en Oscar og en Golden Globe.

Indsamling til Folkekirkens Nødhjælp: ”Sammen om Kloden”

10. marts er der landsindsamling i vore sogne til Folkekirkens Nødhjælp. Har du tid og lyst til at samle ind kan Edmund Jensen kontaktes for yderligere information på telefon 61437801.

I kirkerne vil der i hele fasteperioden stå en indsamlingsbøsse.  På siden www.noedhjaelp.dk/vaer-med/indsamling kan der læses mere om hvad der samles ind til.

Det er altid muligt at indbetale et beløb på Mobile Pay på nummer 7913. Hvis der nu ikke kommer en indsamler forbi hos dig.

SKærtorsdags måltid og gudstjeneste.

Skærtorsdag: kl. 17 i V. Hjermitslev kirke – Gudstjeneste med indlagt måltid tilberedt af et lokalt madlavningshold i byen. Pris 75 kr. medbring selv service og bestik. Tilmelding på sms 23988855 eller hos Edmund Jensen tlf. 61437801 senest den 12.4.

Kravle gudstjenester

Torsdag den 25. april kl.10 i Ingstrup Kirke

Torsdag den 16. maj kl. 9.30 i V. Hjermitslev kirke.

Vi slutter vinterens kirkemusikalske legestue for pastoratets dagplejer, vuggestue og børnehave med en kort kravle gudstjeneste, hvor de små vil vise os alt hvad de har lært. Alle er velkommen.

Musikalsk matiné

med Dorthe Kuhlmann og Gertrud Bjerg

Kristi Himmelfarts aften kl. 19 i Ingstrup kirke

Dorthe Kuhlmann har sunget i mange forskellige kor, bl.a. Den fynske operas kor.

Har spillet friluftsteater, børneteater og musicals samt optrådt som solist.

Hun bliver i denne matiné akkompagneret af Gertrud Bjerg på klaver og harmonika.

De har sammensat et meget varieret program, der vil indeholde både klassiske sange,

musicals, evergreens og også en del sommer-fællessange.

Så får harmonikaen også lov til at vise både klassisk musik og ”tju-bang” harmonikamusik.

Kirkesommerskole

Velkommen til kreativ Kirkesommerskole i uge 27, 1.-3. juli, kl. 9-15. Det afholdes i Jetsmark Sognegård og er for børn, der afslutter 0.-5.klassetrin i Gl. Pandrup Kommune. Tilmelding og mere info følger på kirkens hjemmeside og Facebook. Deltagerbetaling: 150 kr. der gives søskenderabat.