Filmaften i Pandrup Kino

Filmaften: Pige med Perleørering

Tirsdag den 27. Februar i Pandrup Kino kl. 19.00

Entre 50 kr. Betales ved indgangen.

Pige med perleørering er en britisk film fra 2003, baseret på en

roman af Tracy Chevalier, som fortæller historien om tilblivelsen

af maleriet Pige med perleørering malet af det 17. århundredes

hollandske maler Johannes Vermeer. Bogen af samme titel læses

af læsekredsen i perioden december 2017 – januar 2018.

Kom tættere på dig selv og på Gud

Onsdag den 10.1 – 14.2. – 14.3 kl. 17 i Ingstrup kirke

Uanset hvad du tror du er, så er du meget mere end det!”

I 2018 vil vi indbyde til stilhed og refleksion over et bibelvers, salmevers eller et digt, kombineret med tanker og øvelser fra mindfulness ved mindfulness lærer Jane Koller.

Mindfulness er en meget anvendt teknik inden for stresshåndtering og kan ved simple øvelser lære os, hvordan vi finder fred i krop og sind, finder ind i os selv og genfinder fornyet livsenergi.

Hvis vi skal kunne leve livet fuldt ud i kærlighed til Gud og vor næste, er det en væsentlig forudsætning, at vi også har det godt med os selv og kan finder finde ind i den livsnødvendige hvile hvor Guds nærvær og kærlighed ofte mærkes stærkest.

"Kom tættere på dig selv og på Gud" Adskiller sig fra almindelig mindfulness ved at:

- Det er i kirkerummet,

- Der vil være en præst tilsted

- Der vil blive reflekteret kort over et tema

- Afslutningsvis vil vi bede fadervor og vi sendes hjem med Guds velsignelse.

Kirken er åben 20 min før.

Læsekreds

Læsekredsen mødes en gang om måneden kl. 19.30 til 21 i Bog brugsen på Hoedgaden i Ingstrup. Hver gang drøftes en læst bog over en kop kaffe og der udleveres en ny bog som introduceres. Alle er hjertelig velkommen til at deltage.

Tirsdag den 26.9. - 24.10. - 21.11. - 16.1. - 27.2. - 20.3. - 17.4.