Kirkesommerskole

PÅ BJERGBESTIGNING
Kirkesommerskolen er for børn, der har lyst til at lege, høre historier og være kreative. Der er lagt op til tre aktive dage i Jetsmark Kirke og Sognegård. Kirkesommerskolen slutter med reception for deltagere, søskende og forældre.

Tidspunkt: mandag – onsdag i uge 27 (den 1.-3. juli)             kl. 9.00 - 15.00.

Mad: Børnene skal selv medbringe madpakke til frokost.      Der serveres frugt, vand/saft og eftermiddagsmad. Har du mulighed for at bidrage med boller/kage, så skriv det ved tilmelding.

Hvor: Jetsmark Sognegård, Bredgade 98, 9490 Pandrup

Hvem kan deltage: børn, der afslutter 0.-5. klassetrin til sommer i Saltum-Alstrup, Ingstrup-V. Hjermitslev, Hune- Rødhus og Jetsmark Sogne.

Tilmelding hurtigst muligt, men senest 7. juni, 2019 via www.jetsmark-kirke.dk
(”Tilmelding Kirkesommerskole”).

Pris: 150 kr. Søskenderabat: 2 børn: 200 kr. og 3 børn: 300 kr.  ved tilmelding på Mobilepay: 82451 eller ved overførsel til kontonummer. 9070-1550005308. Husk at anføre barnets navn. Tilmeldingen er først gældende, når beløbet er indbetalt.

Sommerskolen har et max. på 30 deltagere.                         ”Først til mølle” – princippet er gældende.

Evt. spørgsmål kan rettes til kirke- og kulturmedarbejder    Karen M.V. Olesen på kmvo@km.dk eller 61222954.

Minikonfirmanderne

Minikonfirmand er et tilbud fra folkekirken om dåbsoplæring til alle børn i 3. klasse.

Formålet er at gøre dem mere kendt med kristendommen og kirken. Dette vil ske gennem bibelfortælling, snak, besøg i kirken, leg og kreative aktiviteter. Der bliver også lidt at spise og drikke hver gang! Det er rart og hyggeligt at gå til minikonfirmand.

Alle elever i 3. klasse er velkomne til minikonfirmand, uanset om man er døbt eller ej. Det er heller ingen betingelse, at du herefter også skal vælge at gå til konfirmandforberedelse i 7. klasse.

Tid: tirsdage, kl. 14.00-15.45 i Ingstrup Kirke. Fra den 1. uge i september til 1.s søndag i advent.

Nyt hold starter op igen i den 10. sep. 2019.

Tilmelding via www.Jetsmark-kirke.dk

Ved spørgsmål kontakt: karenmvolesen@hotmail.com eller ring/send en SMS til 61222954