Jetsmark kirkekontor foretager registreringer for Ingstrup - V. Hjermitslev og henvendelser om fødsel, navngivning og navneændringer bedes rettet dertil på tlf. 98247136.

Hvis du ønsker  at træffe aftale om dåb, vielse eller begravelse/bisættelse så kontakt sognepræsten på tlf. 51514887 eller via sikker henvendelse til sognepræsten her.

Se flere oplysninger i fanerne under Livets begivenheder. Er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at kontakte sognepræsten eller Kirkekontoret, og så skal vi hjælpe så godt vi kan eller henvise til et sted, hvor du kan få hjælp.

I dag behandles langt de fleste henvendelser digitalt. Ønsker at foretage du navneændring, navngivning af dit barn, anmode om en prøvelsesattest til vielse eller bestille en attest gøres dette via borger.dk ved brug af NemId (benyt evt. linket her på siden for at komme til borger.dk).